Diensten

[rev_slider home]

[/rev_slider]

Duijn Vastgoedmanagement & Huisvesting is u graag van dienst bij al uw vraagstukken omtrent huisvestingsmanagement technisch vastgoedmanagement en beheer & onderhoud. Budgetbewust, pragmatisch en resultaatgericht, zo gaan wij te werk. Wilt u een prettige werkplek voor u en uw collega’s waar uw organisatie jarenlang profijt van heeft? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Beheer & Onderhoud

U wilt uw pand in goede conditie hebben en houden. Zodat het een mooi visitekaartje is voor uw bedrijf en van de nodige gemakken voorzien is. Onderhoud en eventueel verbouw zijn noodzakelijk om dit te realiseren. Maar welke activiteiten zijn een leuke extra en welke zijn noodzakelijk? Welke onderdelen kan op bezuinigd worden? Duijn Vastgoedmanagement & Huisvesting is u graag van dienst bij al deze vragen.  Als vastgoedbeheerder is er ervaring opgedaan bij zowel commerciële als maatschappelijke vastgoedeigenaren. Daarnaast beschikken wij over ruime ervaring van bouwkunde en bouwmanagement. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in ten dienste van u en uw vastgoed.

Huisvestingsmanagement

Het Nieuwe Werken, flexplekken, inbreiding, en misschien wel uitbreiding allemaal termen die u als bedrijf om de oren vliegen. Optimaal huisvestingsmanagement, daar draait het om. Een juist beleid zorgt voor een prettige werkomgeving en daardoor productievere medewerkers. Wij kunnen u van dienst zijn bij het op strategisch, tactisch en operationeel niveau opstellen en uitvoeren van huisvestingsmanagement. Dit doen wij met oog voor uw portemonnee, planning  en uw medewerkers.

Technisch vastgoedmanagement

Duijn Vastgoed helpt u graag bij de organisatie van het onderhoud en eventuele verbouwingen aan uw vastgoed. Meerjaren begrotingen, herhuisvesting of optimaal dagelijks onderhoud zijn aan ons toevertrouwd. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij het afsluiten van optimale onderhoudscontracten. Door onze goede kennis en inzicht op operationeel, tactisch en strategisch niveau kunnen wij snel schakelen op het juiste niveau. Op elk pand kan met het juiste onderhoud en de juiste contracten op korte en lange termijn bezuinigd worden, wij zijn u graag van dienst!