Over

IMG_3351-2Paul Duijn is de trotse eigenaar en oprichter van Duijn Vastgoedmanagement & Huisvesting. Met bijna 20 jaar ervaring in de bouw en vastgoedbranche is Paul voor velen een bekende verschijning. Vanuit de bouw heeft hij zich middels relevante opleidingen en werkervaring opgewerkt tot gerespecteerd adviseur op het gebied van huisvesting. Doordat hij gewerkt heeft voor opdrachtgevers en -nemers heeft hij inzicht in de werkwijze en belangen van beide partijen. In zijn werk voor maatschappelijke en commerciële partijen heeft hij technisch, facilitair en huisvestingsmanagement uitgevoerd. Hij is de schakel tussen opdrachtnemer en eindgebruiker van het vastgoed.

Met een budgetbewuste, pragmatische en resultaatgerichte aanpak zorgt Paul voor inzicht en resultaat. Zo kunt u als organisatie de juiste keuzes maken en zich focussen op de core business van het het bedrijf. De kracht van Duijn Vastgoedmanagement & Huisvesting is de kennis en kunde van huisvestingsmanagement op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Niet alleen lijvige beleidsstukken op directieniveau beoordelen, maar ook een optimale facilitaire organisatie inrichten. Met een stevig netwerk van toeleveranciers, dienstverleners en adviseurs zijn wij u van dienst.

Heeft u als eindgebruiker een vastgoedvraagstuk waar u niet uit komt? Dan is Duijn Vastgoedmanagement & Huisvesting de juiste partner voor u!